Curcan, în loc de miel la Paște

Este dorită de toţi americanii pentru masa de ziua Recunoştinţei şi tot mai căutată şi de români pentru sărbătorile de Paști. Nu ne referim la carnea de miel ci cea de curcan. Acesta se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare la noi, lucru dovedit şi de cererea care se dublează în perioada sărbătorilor pascale, spun crescătorii. Clienţii cumpără curcanul pentru conţinutul scăzut de colesterol şi grăsimi nesănătoase.
CURCANI de mixtvro

2 comentarii la „Curcan, în loc de miel la Paște

  • 22 martie 2014 la 10:48
    Permalink

    O sansa mare de viitor ,daca industrie nu mai avem macar aceasta activitatea ramas rentabila in viitorul apropiat cat si in cel indepartat tinand cont ca in viitor se preconizeaza din ce in ce scumpirea produselor alimentare,din cauza schimbarii climei.bravo pt ca sunteti constienti ca acest produs va fi foarte profitabil pe viitor.Ma aflu printre acei viitori mici fermieri in care sa incep aceasta activitate de cresterea puilor pt carne.

    Răspunde
  • 22 martie 2014 la 10:53
    Permalink

    Sunt interesat intrun parteneriat ,daca oferiti micilor fermieri pui spre crestere ,ca ultterior sa-i achizitionati.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *